• Categories
 • Carrers Miquel Boera, Santa Magdalena, Iris i Adén: quatre mesos de retard

  11/07/2015

  Les obres de reurbanització dels carrers de Miquel Boera i un tram de Santa Magdalena acumulen ja quatre mesos de retard. L’empresa adjudicatària, Seitec, les va iniciar al desembre amb un termini, segons el contracte d’adjudicació, de tres mesos. La paciència dels veïns i del nou executiu s’esgota. El regidor de Disciplina Urbanística, Josep Saballs, després de visitar ahir els dos vials, no descartava la possibilitat de rescindir el contracte d’obres i cercar una nova empresa que completi els treballs.

  L’endarreriment de la reurbanització ja havia passat factura a l’anterior executiu (CiU-PSC), que havia imposat diverses sancions econòmiques a l’empresa però no va aconseguir que les obres es completessin. Tots per Sant Feliu va denunciar l’endarreriment en campanya, i un cop al govern, ha constatat la insuficiència de mà d’obra. Saballs va exigir ahir als responsables de l’empresa un calendari planificat per enllestir els treballs i dimarts la junta de govern dictaminarà la solució del cas.

  El regidor admetia la preocupació perquè la mateixa empresa, molesta amb el seguiment que li fan els tècnics de l’àrea d’obres del consistori, s’encarrega de les obres en curs de dos carrers més –Adén i Iris– i també ha presentat oferta per a la reurbanització del carrer de Sant Martirià. L’antecessora de Saballs, Dolors Ligero, defensava fa pocs dies que Seitec havia presentat la millor oferta, però no s’esperaven el reguitzell d’incompliments durant la fase d’execució.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies