• Categories
 • Decisió imminent per les obres als carrers Boera i Santa Magdalena

  15/07/2015
  El Govern de Sant Feliu de Guíxols comunicarà als veïns dels carrers Santa Magdalena i Boera quina decisió pren respecte el futur de l’empresa Seitec (adjudicatària de les obres de reurbanització d’aquests dos carrers). Les obres adjudicades a aquesta empresa arrosseguen endarreriments importants, i provoquen lògiques molèsties als veïns dels carrers afectats, més quan veuen que sovint les obres estan semiparalitzades o amb pocs efectius treballant-hi. Els veïns d’aquests dos carrers coneixeran la decisió que prengui el govern aquest mateix divendres a la tarda, en una reunió que faran a la Biblioteca Octavi Viader a les 19h a la Sala d’Actes.
  Entre les opcions que contempla el govern local hi ha acomiadar l’empresa i contractar-ne una altra per enllestir el que falta executar, o bé estudiar el document de compromisos de treball que la mateixa empresa ha aportat.
  L’Equip de Govern vol valorar aquest document amb més detall. Dilluns l’Ajuntament va rebre la proposta per escrit de l’empresa. Ara el consistori vol saber també l’opinió dels tècnics municipals, per valorar si tècnicament els compromisos que aporten “poden ser creïbles”, tal i com argumenta el regidor Josep Saballs.  En tot cas, comenta el regidor, els veïns coneixeran de primera mà, i primer que ningú, què pensa fer el Govern local. “Per nosaltres és prioritari que els veïns coneguin la decisió des del primer moment”, ha indicat Saballs, el qual afegeix que “és el nostre compromís amb la transparència”.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies