• Categories
 • Quan el riure fa Singlot

  22/07/2015

  El Terrat i The Project presenten Singlot Festival, el primer festival d’humor i comèdia, que forma part de la programació del Festival de la Porta Ferrada i que s’estendrà del 23 al 26 de juliol.
  El festival, dirigit per Andreu Buenafuente, fa una aposta de festival innovadora i diferent on conflueixen l’espectador, el sector professional i l’acadèmic amb la comèdia com a bandera, units per riure, treballar i crear sinergies per dinamitzar el sector.
  Singlot Festival forma part de la programació del Festival de la Porta Ferrada i té una durada de 4 dies en què l’humor i la comèdia es concentraran a la vora del mar. Dins d’aquest context es portaran a terme unes jornades acadèmiques per a professionals amb la possibilitat de ser presenciades per el públic.

  En resum, Si nglot Festival apropa a Sant Feliu de Guíxols els millors noms i espectacles d’humor, comèdia i stand up comedy de l’escena nacional i internacional.

  Per començar, Leo Bassi i Dario Adanti 

  23/07/2015 – Teatre Auditori Narcís Masferrer a les 21h.
  Manifest sobre l’humor
  El setge a l’humor no ha començat ara: ja porta temps estenent-se com una taca a la nostra societat. O per moral o per correcció política, o per proximitat o per llunyania, o per blanc o per negre… Moments dolents per l’humor i no degut a aquells bojos, els terroristes, que són una minoria al·lucinada, sinó per nosaltres mateixos, gent assenyada que parla de llibertat d’expressió però… Amb certs temes no es fan bromes!!! Entesos?

  BOB, Best Of Bassi, amb Leo Bassi
  Més enllà del personatge televisiu que ens va fer enfrontar-nos a una provocació constant hi ha un còmic de raça, un pallasso clàssic i un actor que segueix treballant a favor d’una comèdia diferent, explosiva i sinistre, provocadora i fugaç.
  Militant desvergonyit d’un exèrcit de rialles constants, ha fet de la provocació una arma de supervivència. Així s’enfronta als desafiaments personals, quasi sense límits, amb els que travessar qualsevol barrera, per molt impossible o desagradable que pugui resultar.
  Parlar de Leo Bassi es fer-ho amb sorpresa, inclús amb certa por, mai saps que et trobaràs en els seus espectacles, sempre canviants, sempre al servei de l’espectador, potser aquí és on rau la clau del seu èxit.
  Amb B.O.B (Best of Bassi), Leo Bassi ha volgut fer una recopilació dels números que més li han agradar de tots els seus espectacles. I és que segons el propi còmic, hi ha vegades que has de deixar aparcades algunes escenes a les que més aprecies, quedant-se en l’oblit per sempre. Ara és una bona excusa per a recuperar-les de l’oblit.
  Durant noranta minuts, el gran bufó, l’hereu d’una saga de pallassos que va fer del riure una arma pacífica per al canvi, recuperarà els moments més divertits de tots els seus espectacles. Es tracta, doncs, d’un treball personal íntim en el que tornar a trobar-se amb les seves pròpies creacions.
  Avisades queden les grans institucions, les religions, els polítics i totes les jerarquies perquè Leo Bassi ha desenfundat, una vegada més, les seves pintures de guerra.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies