• Categories
 • Quan fer l’humor és tan fàcil

  26/07/2015

  Divendres al vespre, el Festival Porta Ferrada va gaudir de la segona de les quatre jornades del Singlot Festival, el festival de l’humor enclavat dins el degà dels certàmens musicals catalans. La van obrir Edu Galán, de la revista Mongolia i Andreu Buenafuente, que van conversar talment com qui fa una cervesa a la terrassa d’un bar, parlant de la professió de fer riure i portant l’anecdotari i les batalletes a l’escenari. Converses humorístiques. Diàlegs per a besucs, potser. Però humor, al cap i a la fi, i el fet de passar una bona estona rient ja val el preu de l’entrada. Buenafuente portava una samarreta reivindicativa en contra del 21% d’IVA als espectacles i la cultura.
  A continuació, Berto Romero va presentar el seu espectacle “Berto sigue con nosotros“, vestit de negre i encadenant diversos i hilarants monòlegs entremig d’algunes cançons divertides que ell mateix interpretava. Tot un showman. Romero feia humor amb temes fins i tot espinosos, com ara criar els fills (“si et surt com l’exministre Wert, què has de fer, matar el nen?”, es preguntava), fer sexe, tenir animals, la pràctica obsessiva de l’esport,…a vegades amb humor negre i d’altres amb un humor més absurd.
  Per si no n’hi havia prou, Toni Albà va continuar, amb un show gratuït a la platja, Xiringuito del Singlot, la nit humorística de divendres. El de Vilanova i la Geltrú, genial com sempre, va fer de Rei o, millor dit d’ex-Rei, imitant Juan Carlos just el dia després que l’alcaldessa Colau decidís retirar-li el bust (a l’exmonarca, no a Albà) de l’Ajuntament de Barcelona.  En les actuacions a la platja, també hi va cabre el producte de proximitat. Monologuistes ganxons ens van delectar amb les seves històries.

  Berto Romero, en plena actuació a l’Espai Port

  “El Rei Albà”, fent riure a la platja

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies