• Categories
 • Reconeixement a un matrimoni que fa 55 anys que estiueja a Sant Feliu

  30/07/2015

  L’Ajuntament ha premiat aquest dijous la fidelitat d’un matrimoni franco-català, la Nora Segú i en Pierre Lefevre, que fa 55 anys que passa les vacances a la nostra ciutat. Aquest matrimoni, acompanyat d’un dels fills i néts, ha rebut de mans de l’alcalde un llibre de la Costa Brava en 3D, una il·lustració i altres obsequis.
  L’exalcalde de la ciutat, Antoni Juanals, i la seva esposa Àngels Figueras han estat presents també en l’acte de reconeixement.
  La Nora és filla d’uns emigrants catalans que, abans de la Guerra Civil es van desplaçar a França degut a la situació política a Catalunya en què l’àmbit laboral era molt precari i la seva passió per la música els va fer decidir anar-se’n al país veí.
  A Catalunya hi resta la major part de la família paterna i materna amb la que seguien mantenint contacte al llarg dels anys.
  Arribat l’any 1960, demanen a en Cosme, un germà del seu pare, si els podia trobar un habitatge per llogar a la Costa Brava. Troben inicialment de lloguer unes habitacions, per a ells i els seus fills. Posteriorment, durant uns anys, el pares de la Nora passarien les vacances al pis superior. Més endavant, junt amb uns altres amics que s’hostatjaven a l’Hostal Rovira del carrer Guifré, en Paul i la Geneviève, i Jean i Pîerrette, lloguen un habitatge de dos plantes al mateix carrer Guifré, i finalment des de ja fa uns anys passen les vacances als apartaments Gasela.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies