• Categories
 • L’ANC regalà estelades per festa major

  08/08/2015

  El passat diumenge dia 2 d’agost, Guíxols per la Independència ANC va engegar la campanya “Reestelem Sant Feliu”, amb l’objectiu d’omplir d’estelades la nostre ciutat fins el 27º09’2015” on tot comença.
  A la parada del Passeig del Mar, sota l’estelada, se’n van regalar prop de 800 a tothom que es va apropar, fet que va representar un gran èxit, sobrepassant totes les expectatives.
  També es va realitzar un taller de manualitats per als més petits, que van confeccionar imants dels punters que representen els deu eixos que han de vertebrar la futura República Catalana.
  D’altra banda, continuen a la venda i a bona marxa els bitllets d’autobús per anar a l’acte de l’Avinguda Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre, tant al local de les Galeries Sant Joan com a la parada informativa de l’ANC els diumenges.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies