• Categories
 • L’expresident local d’ERC estripa el carnet del partit per l’afer de l’estelada

  11/08/2015

  “Encara que pugui semblar un rampell”, diu l’afable Manel Mayor, president de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) fins el mes de juny, “les tres decisions que he pres aquests darrers mesos han estat molt meditades, molt rumiades… No ha estat pas gens fàcil, però és el que havia de fer”.
  Així de contundent es mostra el fins la setmana passada militant d’ERC en unes declaracions a aquest diari: “Estic cansat de passar vergonya per les actuacions de la secció local del fins ara meu partit”. “Les discrepàncies són profundes i jo no deixaré de tenir criteri i opinió propis”, ha declarat.  La primera de les decisions a què es refereix Mayor en el primer paràgraf va ser la de no voler formar part la llista municipal que es va presentar a les eleccions, en les qual ERC va treure els millors resultats de la història a Sant Feliu. “Vaig considerar que era un profund menyspreu el lloc on em volien col•locar (sisè)”. La segona decisió va ser seva dimissió com a president de la secció local quan va recuperar-se d’una greu malaltia: “en un principi volia plegar tot just em va donar l’alta hospitalària, però vaig pensar que podria perjudicar el partit i vaig esperar fins després de les eleccions”.
  La darrera decisió, la de donar-se de baixa d’ERC, tot just l’ha pres aquests darrers dies, malgrat que en principi volia esperar fins passades les eleccions del 27S. “Veient la dinàmica de la política local, ho he fet abans del que jo volia”. La gota que ha fet vessar el got ha estat la decisió de votar en contra de penjar l’estelada a la façana de l’Ajuntament. “El que és encara pitjor és l’excusa donada, la de les legalitats…”, puntualitza Mayor.
  El comunicat acaba dient que “no vull passar més vergonya i vull ser lliure per opinar”. D’aquesta manera, no participarà en política a l’àmbit nacional, però sí que lliurement farà política nacional dins l’àmbit local.

  2 comentaris

  1. Pere Punyetes ha dit:

   Si senyor! Amb dos pebrots! Van preferir posar al segon lloc un que no milita al partit i que l’únic que vol es el seu propi benefici.
   Ja sabem quin tipus de sectaris son els d’ERC a Sant Feliu

  2. Pixapins ha dit:

   Va Manel, que tothom sap per què has plegat: perquè no vas aconseguir un lloc a la llista per sortir de regidor, i cobrar quatre calerons… Que ens coneixem tots. Sembla mentida que la gent no sàpiga estar al seu lloc, que dolent que és l’ego.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies