• Categories
 • Obres en períodes de vacances

  19/08/2015

  Aprofitant el període de vacances escolars d’estiu s’estan realitzant diferents actuacions de millora en els centres públics de la ciutat.

  Al CEIP Gaziel s’estan fent diferents obres d’arranjament fins el 10 de setembre, consistents en canviar el cel ras de la planta baixa de l’edifici vell  i la il·luminació de les aules on s’ha fet el canvi de cel ras, així com  millorar les proteccions dels fluorescents de l’edifici  i canvi de les rajoles trencades dels lavabos.

  Al CEIP Baldiri Reixach les obres consisteixen en repintar l’entrada de l’edifici i les baranes del pati, així com millores en la façana central. També es canviarà el porter automàtic i les portes i es faran treballs de fusteria.

  Per últim, al CEIP L’Estació les obres consisteixen en la col·locació de paviment de cautxú de la zona de joc infantil, canvis a l’entrada del carrer Santa Teresa, reforma dels banys de la planta baixa, col·locació de dos lavabos nous al pati i també elements antiaus.

  Les obres dels carrers Adén i Iris

  Els carrers Iris i Adén seran asfaltats de forma imminent. La previsió és tenir-ho entre aquesta setmana o màxim la propera. Aquestes són dues de les obres que porten un retard considerable sobre el calendari i que el govern municipal mira de redreçar.
  L’alcalde Carles Motas i el regidor d’Urbanisme Josep Saballs van visitar l’estat de les obres.

  Nou parquet al pavelló de baix

  L’Ajuntament farà arranjar d’immediat la part del paquet danyada del pavelló de la Corxera, una obra que consisteix en reparació, polit, envernissat i pintat de la superfície en dues zones que presenten danys.
  L’obra es farà de forma imminent per no entorpir el calendari d’activitats del pavelló i especialment per no afectar el període escolar de setembre.

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies