• Categories
 • Guíxols des del Carrer preguntarà al Ple per irregularitats a Port Salvi

  25/08/2015

  En el Ple de juliol, per una pregunta del regidor Jordi Lloveras (GdC-E), l’equip de govern va informar de l’obertura d’un expedient informatiu a un establiment hoteler de la zona de Port Salvi pel vessament d’aigües brutes al mar, possiblement amb elements contaminants. En els últims dies, sembla que aquests vessaments s’han repetit, segons Guíxols des del Carrer, que també denuncien que aquest hotel està fent un mal ús de l’espai públic del camí de ronda. Per tot això, i a través de la Junta de Portaveus, Jordi Lloveras ha demanat que s’inclogui un punt informatiu sobre aquests problemes a la propera sessió ordinària del ple municipal del dijous dia 27.
  Igualment, en aquest Ple, Lloveras plantejarà preguntes sobre els problemes que pot ocasionar el mosquit tigre en el nostre municipi i què es fa per combatre’l. La presència d’aquest insecte a la comarca és una realitat i demanarà si l’Ajuntament ha fet alguna cosa sobre aquest tema.
  L’altra pregunta posarà l’accent en el nombre de famílies ganxones que es troben en situació de risc d’exclusió social.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies