• Categories
 • Últim dia 27 abans de les eleccions catalanes

  26/08/2015
  Foto: ANC EL VENDRELL

  Aquest proper dijous 27 d’agost, a les 20:30 hores, en el marc de la campanya de l’ANC 27º09’2015” on tot comença, es durà a terme la darrera de les concentracions prèvies al 27 de setembre, a un mes de les eleccions plebiscitàries.
  L’acte, que s’ha convocat a la plaça del Mercat, davant l’ajuntament, consistirà en la lectura d’un manifest i un assaig del punter previ a la gran manifestació a la Meridiana de l’Onze de Setembre i comptarà amb l’actuació del grup Percussió Ganxona.

  Prèviament, a les 19:30 hores tindrà lloc l’acte institucional d’hissada de la senyera estelada al mateix lloc. Aquesta activitat es fa arran de la moció a favor de la llibertat nacional de Catalunya, presentada al ple municipal del mes de juliol.
  Durant l’acte es farà lectura d’un text i alumnes de l’Escola de Música interpretaran “Sant Martí del Canigó” i “Els Segadors”.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies