• Categories
 • Diumenge, acte sobiranista amb Lluís Llach

  27/08/2015

  Els membres de Junts Pel Sí a Sant Feliu de Guíxols porten aquest diumenge  30 d’agost Lluís Llach, cap de llista per Girona de la candidatura unitària independentista, Anna Caula, número 2, Carles Puigdemont, número 3 i Marta Rovira, número 9 per Barcelona,  a les 20:30h a la Plaça Salvador Espriu. En acabat es servirà cremat i refrigeri per a tothom.
  L’objectiu de l’acte és que els ganxons que ja són candidats, i aquells que no estan convençuts hi acudeixin per resoldre els dubtes que tinguin referents a la possible independència de Catalunya.
  La campanya de Junts pel Sí a Sant Feliu aplega militants de CDC, ERC, TSF i altres formacions, com ara MES. Els últims caps de setmana han començat a desplegar veles informatives en diferents punts de la població. Per això, la candidatura tindrà parades informatives dissabte de 17-20h al Centre Comercial Mercadona i diumenge de 10-14h a la Rambla Vidal.
  Fins el 27 de setembre, data de les eleccions, es faran col·loquis -encara per determinar- i  una festa final de campanya.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies