• Categories
 • Impressionant acollida de Junts Pel Sí a Vilartagues

  31/08/2015
  Panoràmica de la multitud congregada a la Plaça Salvador Espriu (Foto: Pol Girbal)

  Més de cinc-centes persones van acudir ahir al vespre a la Plaça Salvador Espriu de Vilartagues per veure el cap de llista a Girona de Junts pel Sí, Lluís Llach, la número 2, Anna Caula, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemon (4) i Marta Rovira, secretària general d’ERC, que va a la llista unitària per Barcelona.

  Durant l’acte, Llach va respondre a les paraules de l’expresident espanyol Felipe González, que amenaçava els catalans i els comparava amb els nazis en unes declaracions en un mitjà espanyol. Llach va criticar la classe polítia “perversa i enquistada” des de fa segles a l’Estat espanyol. I a Vilartagues, barri amb molts residents nascuts fora de Catalunya, va aspirar a “construir un país on els que se senten espanyols puguin viure molt millor que a Espanya”.

  D’entre els parlaments, cal destacar el de Carles Puigdemont, que va reivindicar el vot per la llista com a “arma de construcció massiva”alohora que Marta Rovira va prometre un procés constituent a l’hora de posar en marxa el nou estat.

   

  1 comentari

  1. alvaro ha dit:

   Tots Junts pel 3%


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies