• Categories
 • Sant Feliu va assajar el punter de la Via Lliure 2015

  01/09/2015

  El passat 27 d’agost, just després de l’acte institucional d’hissada de l’estelada davant l’Ajuntament, va tenir lloc a la plaça del Mercat l’assaig del punter que es crearà a la Via LLiure a l’Avinguda Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre.

  Aquest assaig estava emmarcat dins les concentracions que l’ANC realitza cada dia 27 abans del 27 de setembre, data de les properes eleccions catalanes. Abans de l’assaig es va llegir un manifest i Percussió Ganxona va amenitzar musicalment l’acte.

   

  1 comentari

  1. alvaro ha dit:

   Tve freak show ,Proximament en Tv3%


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies