• Categories
 • L’Atzavara segueix la seva marató de concerts

  02/09/2015

  El passat divendres 28 d’agost vam poder gaudir, a la plaça del Mercat de Sant Feliu, dels Atomic Leopards, vinguts de Blanes. Com sempre, al darrere d’aquesta actuació hi ha estat l’organització d’Atzavara Club juntament amb la col.laboració dels bars Àncora i Madame Fil. Agus Segura és qui té més a veure amb què es puguin fer aquests concerts a la plaça del Mercat cada cap de setmana, i ja porta molt de temps fent-ho (hi té la mà trencada, es podría dir). Ell mateix s’encarrega de moltes coses perquè tot surti bé, fins i tot passa el barret perquè els músics tinguin una mica més de “pasta”.

  Pel que fa als Atomic Leopards, no és la primera vegada que ve aquest duet de rockabilly a Sant Feliu. Ja els vam tenir setmanes enrere aquí i, degut a la seva qualitat, han pogut repetir. Bàsicament és un grup rockabilly en majúscules, que fan moltes versions d’aquest gènere, amb temes de l’Elvis Presley, Fats Domino, Johnny Burnette, Eddie Cochran, Gene Vincent, Buddy Holly, Ricky Nelson, Louis Jordan, Carl Perkins, … tots ells coneguts per haver estat a l’època daurada del Rock’n’Roll. També es van atrevir a versionar Social Distortion i The Doors. El duet blanenc està format per en Santi Lluch i en David Lluch, guitarra i contrabaix respectivament i es va formar l’estiu del 2005 per pura diversió i, poc a poc, ha quedat amb una cosa més seriosa, editant àlbums al mercat com ara “In Technicolor”, “The Negative Side Of…” i “Rockin’ Fix”. Els qui vam poder gaudir d’escoltar-los vam observar que el seu so és molt nítid i que dominen els instruments, podent fer “solos” extraordinaris que aixecaven els aplaudiments del públic.

  Dissabte passat també hi va haver “bolo” amb el grupet de pop Nurk, provinents de Madrid i Estats Units,  també a les 21h la plaça del Mercat. I per rematar-ho, l’Agus es va buscar més feina el mateix dia a partir de les 22:15 al carrer de la Rutlla per actuar amb solitari sota el nom de  Navratilova, amb el qual ell mateix es defineix com a “cantant de folk de talent limitat” interpretant cançons originals de la seva maqueta Toxic nitrates, lead and trash.

  Un cop acabat el Festival de la Porta Ferrada,  l’Atzavara continua amb la música durant tot l’any, amb la seva constància i perseverança, des dels concerts de la plaça del Mercat al Minisantfeliufest i els concerts a l’Escorxador, passant pel “Rock and Tapes”. I és que no paren per que són gent amb inquietuds, que els hi agrada la música: “Long Life Rock’n’Roll!”.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies