• Categories
 • Carme Forcadell, convençuda de la victòria sobiranista en un acte al Teatre

  03/09/2015

  El passat dilluns va tenir lloc al Teatre Auditori Municipal un acte sobiranista de cara al 27 de setembre. Els protagonistes foren Jordi Navarro (CUP) i Carme Forcadell (Junts pel Sí), que explicaren  les raons per voler un nou estat alhora que mostraven el seu rebuig a l’actual política anticatalana del govern espanyol.  També es van llegir passatges del conte “Viatge a la Via Catalana” de Toni Strubell per part de dues circumstancials actrius ganxones, es va aixecar un pilar de 4 a càrrec dels Minyons de Santa Cristina i es van interpretar El Cant de la Senyera i Els Segadors per part de cantaires de la ciutat dirigits per Albert Mallol.

  Cinc minuts abans de l’acte vam tenir l’oportunitat, per gentilesa dels organitzadors, de parlar amb Carme Forcadell,  a qui vam fer un petit qüestionari que va respondre molt amablement.

  Diumenge, més de 500 persones van anar a veure en Lluís Llach a Vilartagues. Avui, ompliu el Teatre ja abans de començar… i encara hi ha gent que no es creu que el 27S el sobiranisme pugui guanyar…

  Guanyarem! No cal dir res més. N’estic convençuda. Realment hi ha una majoria en aquest país que vol millorar la vida de les persones que hi viuen, que vol més llibertats i justícia social. De fet, el procés va d’això, i és molt difícil anar contra aquesta força. Per tant, diguin el que diguin, guanyarem, i ho farem per la força de les urnes, que això és el més important.

  I, a més,  amb molts vots de persones castellano-parlants, un fet que anys enrere no s’hagués pogut ni imaginar…

  Evidentment, crec que la grandesa del nostre projecte és aquesta, precisament. Guanyarem perquè hi ha moltes persones que parlen castellà i que es senten espanyoles, però que han entès que això és un projecte de justícia social i que volen una vida millor per als seus fills i néts. El nostre projecte no és ètnic ni identitari, sinó que és un projecte social i de país.

  Creu que de cares a les eleccions s’hagués anat millor amb tot l’independentisme junt, és a dir, incloent-hi la CUP?

  Nosaltres, a l’Assemblea, proposàvem això: anar tots junts. Crèiem que així s’entendria millor que eren unes eleccions plebiscitàries, però, d’altra banda, també és bo que hi hagi una opció radical, perquè així ningú es queda sense votar per raons de representació ideològica.

  I com és que Carme Forcadell no encapçala aquesta llista unitària i ho fa Raül Romeva?

  Perquè en aquesta  candidatura no és important qui va primer o segon , sinó l’objectiu final i com ho farem. Allò important és la força de tots.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies