• Categories
 • Benet Salellas (CUP) aposta per la desobediència i la DUI

  14/09/2015

  Segons va afirmar el cap de llista de la CUP per Girona, Benet Salellas, ahir a la nostra ciutat: “Només ens podrem treure de sobre l’Estat espanyol i la troica mitjançant la desobediència civil i institucional”, i es va preguntar si altres candidatures que aposten per mesures semblants estan disposades a dur-la a terme. D’altra banda, Salellas va ratificar la voluntat de la CUP de donar suport a una declaració unilateral d’independència (DUI), que s’acompanyaria d’un pla de xoc social.

  Les declaracions de Salellas van tenir com a marc una assemblea oberta, en la qual va participar la també candidata Marta Ball-llosera. “Dins del Parlament –va assegurar el cap de llista– la CUP-Crida Constituent serà la garantia que el procés d’independència no caigui en rebaixes de contingut ni dilacions temporals.”


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies