• Categories
 • Inaugurada l’Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme 2015

  15/09/2015
  El passat 10 de setembre  es va fer la inauguració de l’Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme dedicada al segell usat. En presència del president Emili Vila i diferents membres de la junta i amb assistència del regidor Jordi Vilà i la regidora Georgina Linares, es va donar per començada l’exposició d’enguany, que té lloc a l’Antic Hospital.
  Passada la Diada, es va fer la presentació del matasegells commemoratiu de l’exposició d’aquest any. El president de l’associació, Emili Vila, l’Alcalde  Carles Motas i el regidor Josep Saballs varen fer l’honor de matasegellar les primeres cartes amb el nou estampat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies