• Categories
 • Avui comença el I Congrés Català d’Infermeria i Salut Escolar al Monestir

  17/09/2015

  L’Espai de Congressos i reunions del Monestir ganxó serà la seu del I Congrés Català d’Infermeria i Salut Escolar entre avui i demà. El congrés està organitzat per l’Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE), una entitat sense ànim de lucre, que representa al col·lectiu infermer que treballa a les escoles i instituts contractats de forma pública, privada o voluntària, tant en escoles ordinàries com d’educació especial, vetllant per la cura de tota la comunitat educativa (pares, alumnes, mestres), però  especialment dels infants i adolescents. Les seves funcions són assistencial,  gestió i assessorament en temes que versen sobre la salut a l’escola, investigació, prevenció i educació per la promoció de la salut.

  Tal com declara Gràcia Soler, presidenta d’ACISE, “Volem que aquest congrés esdevingui un punt de trobada per tots aquells infermers i infermeres que treballen a les escoles i instituts, així com per aquells que estiguin interessats en la salut a la infància i adolescència des del món escolar. Alhora que es dona a conèixer el treball de l’ infermera a l’escola, així com la capacitat de treballar pel bé dels infants i dels adolescents, tenint en les seves mans la cura de la seva salut,  vetllar per la seva seguretat i guiar amb les seves paraules el camí saludable de la vida,  ajudant a aconseguir l’empoderament responsable de cada futur individu adult sobre la seva pròpia salut”.

  Per a més informació i inscripcions podeu consultar el programa a la pàgina web www.acise.cat


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies