• Categories
 • Presentació a Sant Feliu de “Catalunya Sí Que es Pot”, aquest vespre

  17/09/2015

  “Catalunya sí que es pot” es presentarà a Sant Feliu de Guíxols aquest vespre  a les 7 a la Casa Irla sota el títol “El camí cap a l’autodeterminació i la justícia social”. En l’acte, els tres primers candidats per Girona, Marc Vidal, Alba Garcia i Joan Salmerón , faran la presentació de “Catalunya si que es pot” acompanyats de Sònia Pujol, la candidata ganxona que va al cinquè lloc de la llista. També participarà en l’acte Juantxo López Uralde, el portaveu d’Equo, partit netament ecologista que dóna suport  a la llista juntament amb ICV-EUiA i Podem.
  El portaveu federal d’Equo té una història personal lligada estretament amb el moviment ecologista. Durant la primera dècada d’aquest segle va ser director general de Greenpeace Espanya. Abans havia participat en la coordinació les campanyes internacionals des d’ Amsterdam i havia presidit la Coordinadora d’Organitzacions de Defensa Ambiental.

  El 2009 el van detenir  durant 19 dies a Dinamarca per encarar-se als líders de la cimera mundial que s’hi celebrava amb una pancarta amb la llegenda  “Els polítics parlen, els líders actuen”. El setembre de 2010 va impulsar la creació d’Equo, que forma part del Partit Verd Europeu juntament amb diversos dirigents ecologistes espanyols. López de Uralde va néixer a Sant Sebastià el 1963.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies