• Categories
 • Reobertura de la Taverna Cas Romagué amb Michelle Shocked

  20/09/2015

  La cantant americana de folk Michelle Shocked, una de les més conegudes del gènere, actuarà el proper dimarts 22 de setembre a les 21 h en la gran inauguració de Cas Romagué,  la taverna de la Casa Irla. Com a convidat especial també hi haurà Lach, el padrí de l‘antifolk.

  La taverna serà regentada per l’irlandès Kevin Abbott, que fins ara portava el bar l’Àncora de la plaça del Mercat, i que, conjuntament amb Agus Segura, de l’associació musical Atzavara, ha portat durant tot l’estiu concerts de folk i rock a la Plaça del Mercat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies