• Categories
 • Nota de l’ANC

  22/09/2015

  L’Assemblea Nacional Catalana no forma part de cap candidatura. Com a entitat favorable a la independència de Catalunya, difon informació de les dues candidatures compromeses amb la independència i amb el caràcter plebiscitari del 27S: Junts pel Si i CUP.

  Els darrers dies  hem conegut els informes del Síndic de Greuges, del Col·legi de Periodistes de Catalunya i del col·lectiu Drets que demostren la falta de pluralitat política dels mitjans de comunicació estatals, que silencien les opcions independentistes.

  A aquest fet s’hi suma la intervenció de la Junta Electoral Central, obligant als mitjans públics catalans a cedir espai als partits no independentistes, amb el fals argument que la Via Lliure de la Meridiana va ser un acte electoral dels partits del sí.

  Atès que els grans mitjans de comunicació estatals ignoren les candidatures independentistes que concorren a les eleccions del 27S, l’ANC i Òmnium Cultural han acordat fer de pont entre aquestes candidatures i la ciutadania perquè la informació circuli sense necessitat d’intermediaris. Volem que tothom pugui decidir el seu vot disposant de tota la informació, no només la que hagi passat el filtre de la línia editorial dels grans mitjans de comunicació estatals, massa sotmesos a interessos econòmics i polítics fins al punt d’haver-se convertit en un actor més de campanya.

  Vénen dies decisius, vénen dies difícils, vénen dies il·lusionadors. La nostre participació activa serà imprescindible. Animem a tothom a participar en els actes electorals de les candidatures independentistes a la nostra ciutat i a implicar-se per mantenir la il·lusió en la construcció de la República Catalana.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies