• Categories
 • Final de campanya espectacular de Junts pel Sí

  23/09/2015
  Quercus tornen per aquesta ocasió especial.

  El proper diumenge 27 de setembre tenim l’oportunitat de fer sentir la nostra veu a través de les urnes i desde la candidatura de Junts pel Sí a Sant Feliu de Guixols encoraatgen a tots els ganxons “a cridar ben alt, doncs volem que el clam sigui prou fort perquè ens sentin d’arreu d’Europa”.

  Així mateix, aquest divendres dia 25 de setembre la formació convida a participar de l’acte final de campanya, per convertir-lo en una festa popular per a tothom i així agrair “l’esforç i empenta durant aquest procés cap a la construcció d’un nou país”.

  A partir de les 18h, al Passeig del Mar hi haurà  activitats infantils, sardanes, un sopar popular on cal portar el menjar,  havaneres i finalment l’última nit electoral acabarà amb el so de la música de Quercus, grup mític  ganxó amb un tarannà reivindicatiu, molt adient en aquest moment històric que estem vivint.

  Junts pel Sí també cita tots els seus seguidors el proper 27 de setembre a partir de les 20h a la Casa Irla per fer el seguiment dels resultats electorals.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies