• Categories
 • Organitzat el I Congrés d’Infermeria i Salut Escolar

  23/09/2015

  Sant Feliu ha celebrat el primer Congrés Català d’Infermeria i Salut Escolar organitzat per l’ Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE), que reivindica que les escoles disposin d’infermeres. L’ha celebrat durant els passats 17 i 18 de setembre i han estat unes jornades informatives orientades a infermeres que treballen a les escoles, a professors, pediatres i totes les persones relacionades amb el món de la salut i l’ensenyament.

  ACISE és una Associació que treballa perquè les infermeres i infermers del nostre país puguin treballar a totes les escoles de primària, secundària i educació especial de Catalunya. Acabada de crear aquest 2015, la de Sant Feliu ha estat una de les primeres activitats, amb gran ressò de participants, de tot Catalunya.

  Des d’ACISE creuen necessari l’implantació d’un programa d’educació per a la salut a l’escola i l’institut per poder millorar la salut integral dels nens i nenes mitjançant la promoció d’hàbits saludables, la prevenció de riscos i, en definitiva, educar tant nens com adolescents perquè tinguin els coneixements bàsics en salut. Actualment són molt poques les escoles catalanes que disposen d’una infermera.

  Al congrés s’organitzaren diverses activitats com tallers simultanis, conferències i taules de reflexió impartits per professionals del sector de Catalunya, Estat espanyol, França i Andorra (entre ells Ramon Brugada i Marina Geli); tots ells tractant el tema de la salut escolar des de diferents punts de vista. Així com les visites a l’Espai “Curar-se en salut” i l’espai infantil “Sala d’exploració” del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies