• Categories
 • Comencen les obres de reurbanització del carrer de Sant Martirià

  25/09/2015
  El carrer de Sant Martirià, al moment de començar les obres (Foto: PERE CARRERAS)
  El passat dilluns 21 de setembre van començar les obres de reurbanització del carrer de Sant Martirià. El projecte va ser redactat pels serveis tècnics municipals i les obres, cofinançades per l’Ajuntament i per la Generalitat de Catalunya a través del Projecte d’Intervenció Integral del Barri del Puig i Eixample de Llevant-Pla de Barris, tenen un cost de 179.001,35, amb l’IVA inclòs, i un termini d’execució de cinc mesos.
  Els treballs es van començar pel tram comprès entre el carrer Nou de Garrofers i Sant Domènec. Després es continuarà fins a la carretera de Girona. Cada tram tindrà una durada aproximada de dos mesos i mig i al final de tot el procés es farà l’asfaltat del carrer.
  El projecte
  Segons el regidor d’obres, Josep Saballs, la intervenció contempla la substitució de les actuals canalitzacions d’aigües residuals i d’aigua potable, així com la implantació d’una xarxa de recollida d’aigües pluvials. Les xarxes aèries d’electricitat i d’enllumenat públic aniran grapades a la façana, excepte en els encreuaments de carrers, on se soterraran.  El projecte també preveu el futur soterrament de les línies aèries de telefonia en els encreuaments. La xarxa d’enllumenat es mantindrà temporalment, fins a la seva substitució en una futura actuació, atès que dins l’àmbit d’actuacions del Pla de Barris està prevista la seva modificació.
  En relació a la pavimentació, està prevista una calçada per al pas de vehicles de 3,5 metres, i unes voreres a banda i banda del carrer: una de 1,50 d’amplada, i l’altra més estreta, oscil·lant entre els 1,40m en el punt més ample, i els 0,90m en el punt més estret. La plataforma dels encreuaments dels carrers es farà aixecada amb la recuperació de les lloses de les antigues voreres.
  Mentre durin les obres no es podrà aparcar en el tram del carrer de Sant Martirià comprès entre la carretera de Girona i el carrer de Nou dels Garrofers, ja que per la carretera de Girona és per on accediran els camions.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies