• Categories
 • Junts pel Sí felicita els ganxons per l’alta participació d’ahir

  28/09/2015

  La candidatura Junts pel Sí vol felicitar a tots els ganxons per l’elevada participació a les eleccions al Parlament de Catalunya d’ahir diumenge 27 de setembre. La candidatura sobiranista creu que “és un triomf de la democràcia en general i de la nostra candidatura en particular”.
  Junts pel Sí ha obtingut el 47’34% dels vots, que equival a un total de 5.196 paperetes, més del doble de la segona força més votada, fet que valoren molt positivament.
  Un altre fet a remarcar és que hi va haver més vots ahir per la independència del nostre país que no pas la suma de CiU, ERC i CUP fa tres anys.
  Junts pel Sí també feliciten la CUP, que ha obtingut un 6’27% de suport. Els seus 688 vots, sumats als 5196 de Junts pel Sí, donen una majoria d’un 53’61% a favor de la independència de Catalunya.
  Els components de Junts pel Sí a la nostra ciutat volen fer un especial agraïment a tots els candidats i candidates de la nostra ciutat que han volgut formar part activament d’aquest procés. “Aquesta victòria és de tots perquè l’hem aconseguida JUNTS.
  Diumenge vam fer història! La gran majoria dels ganxons i catalans vam votar independència i el full de ruta cap a aquest objectiu ja no té aturador! Caminem cap a un NOU ESTAT”, acaba dient el comunicat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies