• Categories
 • Els cursos de ceràmica negra arriben al saló ExpoHogar de Barcelona

  29/09/2015
  Blai Puig, Gemma Amat (Escola Massana), Sílvia Alemany (Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols) i Jaume Marcó de Ceràmiques Marcó de Quart (on es desenvolupa part del Seminari).

  Enguany la Fira Expo Hogar, celebrada entre els dies 19 i 22 de setembre a Barcelona, ha tingut un espai nou d’activitats al marge dels expositors. Per tal de dinamitzar l’oferta expositiva del saló s’ha creat el SEE (Special Expert Event), un espai amb un ampli programa d’activitats i conferències pensades especialment per als visitants. El SEE i el seu programa ha estat dissenyat per Blai Puig- membre de la Junta Tècnica del Museu i artífex del Seminari de ceràmica negra- i Anna Riba.

  Entre les activitats, hi ha una exposició sobre l’Escola Massana i els Seminaris que desenvolupa al territori, com és el cas del Seminari de ceràmica negra, arran de la col·laboració entre aquest centre de formació en art i disseny i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols mitjançant el Museu d’Història.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies