• Categories
 • Un monitor de Tot Oci denuncia favoritismes de caire polític en l’empresa

  29/09/2015
  Uns nens al Casal d'Estiu de Sant Feliu (Foto:R.S.F.)

  Des de principis d’agost, un ex-treballador de Tot Oci ha posat en dubte la professionalitat de l’empresa, actual gestora dels casal esportius, casals d’estiu, monitors de menjador i similars al nostre municipi des de fa gairebé dues dècades.

  L’empresa, amb seu a Salt, i que teòricament s’ha de presentar a renovar licitació el proper 2016, ha estat criticada per un dels seus treballadors més antics (J.P.C.), que afirma que, tot i ser un dels treballadors amb més antiguitat i amb un contracte fixe discontinu des de fa set anys, aquest any no he estat contractat durant el mes d’agost, “vulnerant el meu dret d’antiguitat dins l’empresa, per afavorir a treballadors vinculats a partits polítics que formen part de l’equip de govern i que tenen menys antiguitat, notificant aquesta decisió el dia abans de finalitzar el mes de juliol”, segons el monitor.
  El responsable de l’empresa,  Josep Maria Jou, ha declarat al respecte que “no comptem amb els serveis d’aquest treballador en concret a causa del baix rendiment, i se’l va avisar abans de la no renovació, ja que a l’agost es prescindeix del 70%  de la plantilla inicial del juliol.”
  Amb totes aquestes declaracions creuades s’inicia el debat sobre la possibilitat de la contractació d’empreses o d’associacions locals  per oferir serveis municipals i, sobretot, sobre els favoritismes de la classe política ganxona, una tàctica que tant rebutjava l’actual equip de govern quan era a l’oposició.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies