• Categories
 • Oberta la inscripció per a la nova edició de la Trailwalker

  30/09/2015
  Intermón Oxfam, entitat que organitza la popular cursa “Trailwalker: 100 km, 1 causa” ha obert ja el període d’inscripcions per a la cursa de 2016, que començarà a Olot el 16 d’abril a les 10 del matí, i seguirà la Via Verda Pirineu-Costa Brava fins arribar a la nostra ciutat. El recorregut, de cent quilòmetres justos, s’ha de fer en el termini màxim de 32 hores.
  La inscripció, que s’ha de fer a l’espai web de trailwalker, s’ha de realitzar abans del 6 d’abril, amb 200 euros inicials, i els donatius han de ser, com a mínim, de 1500 euros per equip.
  Els equips estan formats per quatre persones i dues més de suport amb cotxe. Els  que ja hagin participat en alguna altra ocasió ho tenen més fàcil al web, ja que hi ha l’opció de fer servir el nom d’usuari i el password i ja tenen directament la possibilitat de repetir inscripció automàticament.
  La Trailwalker és un esdeveniment esportiu de transformació social a través de la promoció de valors com la solidaritat conscient i responsable, per això s’aporten els recursos que facilitin als participants el coneixement de les problemàtiques i les causes que l’originen, el reconeixement de la dignitat humana i els seus drets, la presa de consciència de la corresponsabilització per trobar-hi solucions i promoure el compromís individual i col·lectiu com a via per fer-les possible. Un altre valor és el destí de la captació, l’aportació econòmica dels participants és singnificativa i proporcionada a l’esforç físic i a la causa social al qual va destinada. Els projectes receptors dels donatius beneficien a col·lectius i no a causes personals i s’apliquen criteris de transparència dels projectes beneficiaris i mecanismes de rendició de comptes. En la prova tothom hi ha de trobar oportunitats de participar, a través de la participació adaptada, el voluntariat, la difusió o les aportacions econòmiques.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies