• Categories
 • “Animals de companyia”, aquest dissabte al Teatre

  01/10/2015

  El proper dissabte 3 d’octubre a les 21 hores al Teatre Auditori Narcís Masferrer es podrà presenciar l’obra teatral Animals de companyia, amb la interpretació d’Eduard Buch, Jacob Torres, Sara Espígul, Estel Solé i Martina Tresserra.

  L’obra es basa en una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat…

   

  Venda d’entrades a l’oficina de turisme owww.codetickets.com/teatre-auditori-narcÍs-masferrer/ca/web/13/

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies