• Categories
 • Diumenge, trobada de motos dels Pirates

  01/10/2015
  Una imatge de la trobada de 2012. (Arxiu SFG)
  L’agrupació Pirates Moto Club de Sant Feliu de Guíxols organitza la dotzena trobada de Motos el proper diumenge 4 d’octubre al Passeig del Mar. Són els únics pirates que no arriben per mar, sinó sobre dues rodes.
  El programa de la dotzena trobada comença amb les inscripcions, entre les 9 i 11 del matí. Seguidament es fa una Ruta Pirata. S’ha previst un Concurs Fotogràfic, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica. A les 13h es fa un pica-pica i lliurament de trofeus, i el sorteig d’un cap de setmana a la Costa Brava.
  Podeu sol.licitar més informació als telèfons 617 782 735 i 650 962 333


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies