• Categories
 • El “Viatge a la via catalana” va fer parada a Sant Feliu

  05/10/2015
  Un moment de la presentació de dissabte a la Biblioteca Octavi Viader. (Foto:JOAN SERRA)

  El passat dissabte 3 d’octubre es va presentar, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de la nostra ciutat, el llibre “Viatge a la Via Catalana”, de Toni Strubell i amb il·lustracions de Narcís Franquesa, ambdós residents a la nostra ciutat.

  El llibre recrea la vida de dos gossos que viatgen 250 quilòmetres per Catalunya per tal de retrobar el seu amo, mostrant una sèrie de situacions típiques de la Catalunya d’avui. En el relat i les il·lustracions no hi falten el 600 de l’estelada, una família desnonada, una gossera, una família d’immigrants, una festa major amb gegants, un incendi estiuenc, castellers, la Patum de Berga, un pastor, … i la Via Catalana.

  Durant la presentació, en el qual també hi va prendre part l’alcalde de la ciutat Carles Motas, es van explicar anècdotes ocorregudes durant la creació del llibre amb un gran sentit de l’humor i amb recordatoris cap a personatges sinistres per a Catalunya, com ara Jiménez Losantos.

  Al final de l’acte es van sortejar unes làmines cedides per Narcís Franquesa de dibuixos originals del llibre, i el públic va poder comprar el llibre i fer-lo signar als autors tot prenent una copa de cava. El 600 de l’estelada -matriculat a Madrid-  esperava davant la Biblioteca per ser fotografiat pels assistents.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies