• Categories
 • Atropella una vianant i acaba encastat contra un aparador

  07/10/2015

  Un veí de la nostra ciutat que conduïa un cotxe va atropellar accidentalment una dona i es va acabar encastant amb l’automòbil a l’aparador d’una botiga situada al carrer Miguel de Cervantes de Palamós. Els serveis d’emergències van rebre l’avís dilluns, quan passaven pocs minuts de les vuit del vespre. A la zona hi va acudir ràpidament una patrulla de la policia local, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància medicalitzada del SEM. Els agents van efectuar la prova d’alcoholèmia al conductor, en la qual va donar negatiu.

  Els municipals, a més, es van encarregar de prendre declaració a l’home, de 37 anys,, que va relatar que circulava pel carrer Josep Fàbrega i Pou i que va perdre el control del vehicle en el moment d’incorporar-se al carrer Miguel de Cervantes. Es va posar nerviós i, en comptes de frenar, va accelerar. Va pujar amb el turisme a la vorera i es va emportar una pilona. En aquell instant, en aquest tram de la via pública hi havia una dona de 70 anys, a qui  va envestir i va desplaçar amb el cotxe cap al local comercial. A causa de l’impacte, es va esquerdar el vidre de l’aparador i la zona davantera del vehicle va quedar dins l’establiment, on també va anar a parar la dona, que va quedar estirada al terra, amb una part del cos a sota del cotxe. Els efectius dels bombers van ajudar a enretirar el vidre, que va quedar parcialment a sobre de la víctima que es va fer ferides greus i va ser atesa in situ pels sanitaris i, posteriorment, la van evacuar a l’hospital de Palamós. Presentava una fractura a la cama i múltiples contusions. El conductor, per la seva banda, va resultar il·lès.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies