• Categories
 • Torneig d’Escacs Actius el proper dissabte a Sant Feliu

  02/11/2015

  El proper dissabte 7 de novembre tindrà lloc a l’Hotel Gesòria de Sant Feliu un torneig d’escacs del Circuit Gironí d’Escacs Actius.

  Els escacs actius són una modalitat en què els jugadors encadenen, durant un dia, una partida rere l’altra fins a cobrir un total de rondes. En aquest cas se’n jugaran nou pel sistema suís,  5 al matí (començant a les 10) i 4 a la tarda (començant a 2/4 de 4) amb la reglamentació de la Federació Catalana d’Escacs i la FIDE. Les partides seran a 15 minuts per jugador amb un increment de 3 segons per moviment. Hi haurà un únic grup, amb el torneig obert a jugadors de totes les federacions i s’homologaran per ELO Català (mitja K).

  PREMIS:
  Premis General
  Campió: Trofeu + Pernil
  Subcampió: Trofeu + Espatlla
  3er Classificat: Trofeu + Formatge

  Premis Trams Elo Català
  ( -1799; 1800-1899; 1900-1999; 2000-2099)
  Millor de Tram: Trofeu + fuet
  Segon de Tram: ampolla de vi + fuet

  Premis Especials
  Millor sub16: Trofeu + fuet
  Millor local: Trofeu + fuet

  INSCRIPCIONS:
  Es poden realitzar per formulari electrònic a la web de la Federació Catalana o bé trucant al mòbil 625 318 449 (Jordi Bigas), o per correu electrònic.

  El preu de la inscripció serà de 15€. El pagament es pot fer a la mateixa sala, mitja hora abans o per ingrés bancari indicant nom i cognoms. Cal portar el justificant de pagament (Federació Catalana Escacs nº: ES89.2100.1033.32.0200130574).

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies