• Categories
 • Un ganxó, ferit greu en accident de trànsit a Llagostera

  04/11/2015

  Un veí de la nostra ciutat de 67 anys i una veïna de Cassà de la Selva de 69 van resultar ferits de gravetat ahir a la tarda quan els cotxes que conduïen van xocar de cara a Llagostera. L’accident va passar minuts després de les cinc de tarda al quilòmetre 14 de la carretera C-65.

  La topada es va produir perquè un dels vehicles implicats va envair el carril contrari. Tenint en compte la gravetat dels ferits, el SEM va mobilitzar l’helicòpter per fer el trasllat a l’hospital i els Mossos van mobilitzar set patrulles per gestionar el sinistre, que va obligar a tallar la carretera en tots dos sentits durant una bona estona fins que es van evacuar els ferits i el servei de grues va poder retirar els vehicles accidentats.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies