• Categories
 • Detingut per sostreure tapes d’embornal

  05/11/2015

  Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el dia 29 d’octubre un home de 34 anys amb nacionalitat espanyola i veí de la nostra ciutat, com a presumpte autor d’un delicte de furt i un delicte contra la seguretat del trànsit, per posar en greu risc la circulació.

  El passat dia 27 d’octubre, els mossos van tenir coneixement que havien sostret 13 tapes d’embornals de la urbanització Roca de Malvet de Santa Cristina d’Aro i de la urbanització Masnou de Platja d’Aro.

  Els agents van observar que algunes d’aquestes tapes havien estat retirades del mig de la calçada, deixant un forat considerable i posant en risc de patir accidents als usuaris de la via.

  Arran dels fets observats, els agents van iniciar una investigació que, gràcies a la col·laboració ciutadana i a les càmeres de vigilància de les localitats afectades, van poder esbrinar el vehicle relacionat amb els fets.

  Amb la identificació del vehicle, els policies van comprovar que el dia 21 d’octubre, els agents de trànsit havien aturat la furgoneta sospitosa en un control. Aquell dia els agents van localitzar a l’interior del vehicle, mobiliari urbà, dues tapes de clavegueram de ferro colat i una senyal de prohibit aparcar.

  El dia 29 d’octubre, els investigadors van detenir el presumpte autor de les sostraccions a la nostra població. Els mossos li van imputar un delicte de furt i un delicte contra la seguretat del trànsit per posar en greu risc la circulació.

  El detingut, amb antecedents, van passar el dia 30 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies