• Categories
 • El Govern tomba la moció a favor d’una consulta pel pàrquing, però promet participació

  07/11/2015
  Els representant del tripartit ganxó, el dia de la roda de premsa dels cent primers dies de govern.

  Els tres grups del govern (TSF, ERC i el PSC) van tombar en el ple la moció defensada per CiU, Guíxols des del Carrer (GdC) i MES perquè l’emplaçament i les característiques del futur aparcament públic del centre del municipi es decideixin en un procés participatiu. El nou executiu ha aturat els estudis per fer el pàrquing sota el passeig dels Guíxols i n’ha encarregat de nous a la Corxera. Tot i així, el tinent d’alcalde de Territori, Josep Saballs, no va tancar la porta a la participació: “Hi serà, però quan tinguem estudis sòlids sobre els quals treballar.”

  La CUP es va abstenir i CiU i MES van defensar la consulta i també la conveniència del projecte al passeig. Jordi Lloveras (GdC), tot i manifestar-se contrari a foradar el passeig, també va reivindicar que hi hagi debat públic. En el tema concret de la construcció d’un aparcament en el passeig, la plataforma ciutadana ha declarat per les xarxes socials que “rebutjarem el projecte d’aparcament soterrat del passeig i reivindicarem un procés participatiu on es considerin totes les possibilitats per facilitar aparcaments en els mesos i dies punta. Treurem del calaix el projecte consensuat anys enrere per fer un aparcament amb tres nivells darrere La Corxera…” .


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies