• Categories
 • La Marató de les Vies Verdes, premiada a Bèlgica

  07/11/2015
  Una imatge de la sortida de la prova, a Girona.

  L’Associació Europea de Vies Verdes va reconèixer la Marató de les Vies Verdes amb el premi Millor Producte Turístic Europeu a l’Aire Lliure, en un acte celebrat a la localitat belga de Namur i durant el vintè aniversari del Ravel, la via verda de Bèlgica. Promocionar bones pràctiques relacionades amb les vies verdes i fomentar el desenvolupament qualitatiu d’aquests recursos disponibles per a tot tipus d’usuaris a Europa va ser el criteri a valorar per una categoria a la qual hi havia candidats de nou països. Un jurat amb set experts en turisme, medi ambient i infraestructures reunits a Brussel·les va decidir donar el premi a l’empresa gironina Diversport.

  Gerard Jurnet, Jordi Casas i Sònia Jurnet van ser els creadors d’un model de cursa que, des que el 2013 es va fer a la Ruta del Carrilet entre Girona i Sant Feliu de Guíxols, s’ha exportat fins a crear un circuit a escala estatal amb curses a Tortosa, Castelló, Madrid, Còrdova i Lekunberri. El 2017 la Marató de les Vies Verdes vol sortir de l’Estat i fer una cursa d’àmbit europeu. Amb recorreguts sempre lineals, cada prova té també distàncies de 30, 21 i 10 quilòmetres, a més de la marató, i amb els serveis habituals de les curses circulars.

  La quarta Marató de les Vies Verdes de Girona serà el 21 de febrer, amb arribada a Platja d’Aro.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies