• Categories
 • Procés participatiu de GdC per presentar al·legacions a les Ordenances Fiscals

  09/11/2015
  Representants de Guíxols des del Carrer, en una reunió del grup.

  Les esmenes presentades al ple municipal d’octubre, amb pes social important com ara la bonificació de l’Impost de Béns Immobles per aquells propietaris que decideixin cedir-los en lloguer social o bé l’augment de les bonificacions pels habitatges de protecció social, no van ser debatudes ni tingudes en compte, segons la formació d’esquerres. Jordi Lloveras, regidor de la formació, va argumentar que no compartia la visió del govern de “centrar tota la preocupació social a una posterior voluntat d’incrementar la partida pressupostària destinada a les ajudes”.
  Per aquest motiu, l’equip de coordinació de Guíxols des del Carrer-Entesa ha decidit que el seu grup municipal presenti al·legacions a les ordenances fiscals aprovades recentment pel ple, però, a diferència del que és habitual en aquests casos, vol que les al·legacions les presentin els propis ciutadans.
  La intenció de la plataforma és que el text o textos de les al·legacions surtin del debat, la reflexió i la participació ciutadana. Per impulsar aquest sistema, la plataforma articularà trobades obertes amb veïns. La primera d’elles es farà el dimarts dia 10 a les 7 de la tarda al local del grup al carrer Sant Ramon.
  En aquestes trobades s’explicarà què són les ordenances fiscals, quines han estat les modificacions que hi ha inclòs el govern i, finalment, quines han estat les esmenes que, sobre el text de modificació de les ordenances, van ser rebutjades per l’equip de govern. A més, s’habilitarà la possibilitat de que les persones que ho vulguin puguin fer les seves aportacions a través de la pàgina web de Guíxols des del Carrer.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies