• Categories
 • Bronze per a Guillem Pujol al Campionat de Catalunya Infantil

  10/11/2015

  El passat cap de setmana es va celebrar al pavelló de la Mar Bella de Barcelona el Campionat Infantil de Catalunya de Taekwondo en modalitat Combat, en el qual van participar més de 1100 taekwondistes de tot Catalunya.

  Guillem Pujol, taekwondista ganxó, va participar-hi en la categoria de nascuts el 2004 de pes 40-43kg. Va guanyar els quarts de final per un contundent 12-5 que li va donar pas a les semifinals en què tot i ser mereixedor de la victòria unes males decisions arbitrals, no a propòsit, va fer que perdés el combat a dos segons del final. Pujol va aconseguir medalla de bronze.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies