• Categories
 • Michelina Samaey exposa a la Casa Irla

  10/11/2015
  L'artista, amb Manel Gorro, director de la Casa Irla.

  El passat dissabte dia 7 de novembre la Casa Irla va inaugurar una nova exposició que porta per títol “Human Nature”, a càrrec de l’artista Micheline Samaey. Una exposició vistosa i en moviment que juga amb la naturalesa i expressa vida. Una trentena de persones van acompanyar la Micheline al vernissatge de la seva obra exposada.
  Arrelada a la nostra comarca des de fa 22 anys, porta tot el bagatge genètic de l’escola flamenca de El Bosco. En definitiva, una exposició en clau expressionista que proporciona a l’espectador noves i agradables sensacions.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies