• Categories
 • Presentació del Projecte Rossinyol 2015

  10/11/2015
  Una presentació d'una altra edició del Projecte Rossinyol, amb l'anterior regidora d'Educació Júlia Vendrell. (Foto: ESTER LLORCA)
  El proper divendres 13 de novembre a les 6 de la tarda es portarà a terme a l’Ajuntament la presentació a la nostra ciutat del Projecte Rossinyol, un projecte de mentoria per afavorir la inclusió i integració de l’alumnat estranger, basat en el treball voluntari de l’alumnat universitari que, degudament format i acompanyat el desenvoluparà al llarg del curs.
  Aquest projecte es desplega gràcies al repartiment de compromisos i responsabilitats entre la Universitat de Girona i l’enllaç territorial que és el representant de l’Ajuntament de Sant Feliu.
  El projecte Rossinyol es concep com un projecte territorial amb una clara voluntat municipal. En aquest sentit, doncs, les contraparts legals que assumeixen el projecte i que se’n responsabilitzen són, per una banda, la UdG i per l’altra l’Ajuntament.
  Aquest projecte va dirigit a nens i nenes en risc d’exclusió social, d’origen estranger, amb dificultats per comunicar-se en català (però amb un coneixement mínim de la llengua per poder-ne comunicar amb el mentor), procedents de famílies amb dificultats econòmiques i amb  absència de referents universitaris en l’entorn familiar.
  Consisteix en una mena d’acolliment fora de l’escola i fora de l’horari escolar en el qual un universitari o ex-universitari li fa de “germà gran” a l’alumne per tal de que conegui millor el seu entorn.
  A l’acte està previst que hi assisteixin l’alcalde Carles Motas, el regidor d’Educació Josep Ramon Llobet, tècnics de l’àrea d’Educació, un representant de la Universitat de Girona, professors dels instituts Sant Elm i Sant Feliu, alumnes dels instituts, familiars i alumnes de l’UdG,

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies