• Categories
 • Sant Feliu ja té un nou lloc web turístic

  14/11/2015
  La pàgina de benvinguda al nou espai web de turisme

  Des d’aquest 12 de novembre l’espai web turístic de Sant Feliu de Guíxols s’ha renovat del tot i ja es pot consultar. El portal  servirà com a mostra i tastet de la ciutat arreu, per competir en el mercat turístic. L’aspecte de l’espai web turístic mostra una ciutat alegre, colorista, amb una forta identitat mediterrània i pensada per ser viscuda pel turista amb intensitat i com a bon destí de vacances, molt especialment dirigit al turisme familiar.

  L’espai web de turisme està perfectament dissenyat per ser operatiu i visible en dispositius mòbils com telèfons i tauletes.
  El portal visitguixols.com, promogut per l’Ajuntament a través de l’àrea de Turisme, esdevé la postal de presentació de la ciutat i els seus atractius. La primera de les imatges, que dóna pas a la resta, és “Sant Feliu de Guíxols, essència de Costa Brava“, i seguidament l’usuari a través de la navegació entra en imatges dels diferents elements promocionals com el monestir, la immersió, vela, caiac, gastronomia, família, Festival de la Porta Ferrada, Sant Pol, Via Ferrada, Espai Carmen Thyssen, camí de ronda i molts altres.
  Els visitants es trobaran amb un menú net i clar, que permet fer una visita detallada a les platges i cales, les propostes a realitzar (caiac, submarinisme, esports nàutics…), llocs on dormir, on menjar i una agenda carregada d’activitats. Es complementa amb detalls d’informació pràctica per al visitant.
  “Top Ten” de Sant Feliu de Guíxols
  Convé destacar l’aposta pels “10 imprescindibles”, el Top Ten, és a dir, els llocs, accions o indrets que el visitant ha de conèixer per gaudir plenament de la nostra ciutat: són el Monestir, la via ferrada, el fons marí, activitats nàutiques, la via verda, l’espai Carmen Thyssen, les campanyes gastronòmiques, senderisme, el Festival de la Porta Ferrada i la pròpia identitat ganxona.
  Igualment una extensa galeria fotogràfica permet resseguir les diferents possibilitats pensades per als visitants; no és només per al turista: l’aposta dels congressos també hi té cabuda, com a forma complementària d’arribada de persones a Sant Feliu.
  Per últim, l’espai web fa una aposta per les noves tecnologies, amb enllaços als espais compartits en xarxes socials, connexió amb youtube i altres.
  El nou web és visible en telèfons mòbils amb molta qualitat


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies