• Categories
 • GdC i la CUP completen el text per presentar al·legacions a les Ordenances Fiscals

  18/11/2015
  Una imatge d'una reunió de GdC per elaborar el text de les al·legacions (Foto: Guíxols des del Carrer)

  L’equip de coordinació de la plataforma Guíxols des del Carrer, una vegada tancat el procés de participació ciutadana que va culminar dimarts passat amb la segona de les assemblees i que també ha tingut la seva divulgació a través de les xarxes socials, ha completat el text definitiu de les al·legacions a les ordenances fiscals 2016. Ara només falta que tots aquells ciutadans que vulguin les presentin a l’Ajuntament fins el 4 de desembre.

  El text definitiu de les al·legacions sorgeix de les esmenes que van presentar en el seu dia les formacions Guíxols des del Carrer i CUP i que no van ser admeses pel govern, si bé incorpora nous elements fruit de la reflexió i el debat engegat durant aquest procés participatiu. Alguns d’aquests elements són una nova regulació del dret de la ciutadania per a fer ús del tràmit d’audiència pública, o bé, la modificació de l’articulat en relació als beneficis fiscals per a persones en situació d’incapacitat econòmica demostrada.

  Cal destacar que, a banda de Guíxols des del Carrer, el procés d’elaboració, divulgació i presentació de les al·legacions compta amb el suport i la implicació de la CUP. Amb aquesta acció, les dues formacions pretenen que s’obri de nou el debat de les ordenances fiscals per modificar alguns aspectes que consideren millorables.

  Aquí us podeu baixar el text per presentar les al·legacions.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies