• Categories
 • Martí Viñals, nou president de l’executiva local d’ERC

  23/11/2015
  Martí Viñals (el quart per la dreta), amb el grup que forma la nova Assemblea Local d'ERC.
  L’Assemblea d’ERC Guíxols va escollir el passat divendres la candidatura encapçalada per Martí Viñals per tal de coordinar la Secció local d’Esquerra Republicana. La nova executiva va quedar constituïda per 9 persones, i combina noves incorporacions i militants amb experiència.
  La nova executiva la integren, a banda de Martí Viñals a la Presidència, Maria Conchillo a la Secretaria d’Organització i a la Secretaria de la Dona, Albert Polo a la Secretaria de Política Municipal, Manel Gorro a la Secretaria de Finances, Josep Maria Gironès a la Secretaria d’Imatge i Comunicació, Joan Reyné i en Josep Maria Farrés com a vocals de Política Municipal, Xavi Gorro com a vocal de Imatge i Comunicació i Montse Pastor com a vocal de la Secretaria de la Dona.
  El nou president ha volgut destacar “el factor humà de la nova executiva” i que posaran el punt de mira en “estar al cas de les necessitats dels tres regidors que tenim, de la militància i del conjunt de la població de Sant Feliu, i animar-los a implicar-se en tot moment amb el projecte i mantenir-los informats”. Tanmateix, va voler deixar constància de la molt bona feina que s’està desenvolupant per l’equip de govern de la ciutat i que “la Secció Local ajudarà en la mesura del
  possible en ser un nexe comunicatiu de rellevància entre el conjunt de la població i la militància amb el Grup Municipal d’ERC”.
  Cal destacar que la nova executiva acull “gent ben preparada i motivada per fer front als reptes de ciutat i de país que tenim al davant”. És per això que una vessant molt important de la Secció Local anirà de la mà de les rejovenides JERC de la ciutat, que conten també amb nombroses incorporacions amb moltes ganes de treballar i de sumar.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies