• Categories
 • Onze joves taekwondistes ganxons al Campionat de Girona en Tècnica de Salts

  23/11/2015
  El passat cap de setmana es va celebrar al pavelló de Llançà el Campionat de Taekwondo de Girona en Tècnica de Salts, una modalitat en què es tracta de saltar per sobre d’un obstacle i fer diana en un Hat-mid amb un tècnica de cames frontal (Ap chagui) i lateral (Yopchagui ). Aquest campionat és una prova per iniciar els joves taekwondistes en la competició d’una manera divertida i sana, repartits per grups d’edat. Els joves taekwondistes del Club Taekwondo A Punt que hi van participar van ser: (Nom, edat i Classificació frontal i lateral).
  Alex García Montes 6 anys 3r i 2n, Aitana Canals 6 anys 3r i participació, Iker Serrano 6 anys 1r i 1r, Biel Igualador 6 anys i participació, Antonio Navarro 7 anys 3r i 3r, Dimitry Chystouskyy 8 anys 3r i 1r, Nil Fernández 9 anys i participació, Jan Gatius, 10 anys i participació, Carlos Rodríguez 10 anys i participació, Ivon García 11 anys 3r i participació, Guillen Pujol 11 anys 1r i participació.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies