• Categories
 • L’Ajuntament distingeix tres joves campions ganxons

  25/11/2015
  L’Ajuntament va distingir ahir dimarts 24 de novembre tres joves esportistes de la ciutat que han aconseguit títols estatals en les seves respectives modalitats. Els campions van ser rebuts per l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, i el regidor d’Esports David Oliveras.
  Els tres joves són Raül Sánchez, campió estatal de motocross en la categoria de 65 cc.; Joel Cañadas, campió estatal de motocross en la categoria de 50 cc i Gina Nueda, campiona estatal d’hípica en les especialitats de Pole Bending i Barrel.
  L’alcalde i el regidor van encoratjar els joves a seguir endavant amb les seves respectives modalitats i van insistir en els valors positius de l’esport, sobretot si es compaginen amb els estudis i la constància.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies