• Categories
 • El secretari municipal desmenteix un suposat vincle de Quimet Clarà amb el Cas Manga

  02/12/2015
  L'exregidor de CDC i conegut restaurador ganxó Quimet Clarà (Foto:TV COSTA BRAVA)

  El secretari de l’Ajuntament de Sant Feliu ha emès un certificat informant que als arxius municipals no consta cap adjudicació ni cap contracte sobre guals a l’empresa GRS Arc Local, al contrari del que havia publicat la premsa comarcal fa un mes. El secretari ha realitzat aquest document a petició de l’exregidor convergent Joaquim Clarà, que va fer la sol·licitud després que el seu nom es vinculés amb el Cas Manga, concretament amb la documentació del Servei de Vigilància Duanera. 
  Segons aquesta documentació, publicada a finals d’octubre, la policia tributària informa dins del cas Manga que es tracta d’un contracte menor de l’any 2011 que es va adjudicar a GRS per 12.000 euros més un percentatge sobre benefici “que fàcilment superaria el llindar dels contractes menors”, motiu pel qual sol·licitava la imputació de Clarà, aleshores regidor de mobilitat. 
  Davant d’aquest fet, Clarà va demanar al secretari que emetés aquest certificat, que nega que l’Ajuntament hagi contractat GRS per un assumpte relacionat amb guals. L’exregidor ha manifestat que amb el certificat “consta clarament que aquesta empresa no ha treballat mai ni se li ha adjudicat cap contracte de l’Ajuntament referent a guals”. 
  Clarà també ha criticat l’actuació de l’actual regidor d’Urbanisme, Josep Saballs (TSF), que va compartir a les xarxes socials la notícia. L’exregidor de CiU retreu a Saballs que “per a mi, en política, no tot s’hi val” i que com a regidor del govern “té la total possibilitat de verificar, preguntar i esbrinar una notícia publicada que afecti el nostre ajuntament abans de posar en marxa, com gairebé sempre fa, el ventilador per esbombar notícies molts cops inexactes o partidistes”.

   

  Cliqueu aquí per veure el certificat emès pel secretari municipal

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies