• Categories
 • El teatre, protagonista a la Casa Irla

  02/12/2015
  Un instant de la representació de "Com nos tornem", dissabte passat.

  El passat dissabte dia 28 de novembre es va representar a la Casa Irla l’obra de teatre “Com nos tornem”, amb Gisela Figueras de protagonista. Un espectacle que recupera aquelles poesies d’abans dites com abans. La Isabel Castro, una perruquera jubilada queda vídua i cau en una depressió. Per distreure’s, comença a treballar com a perruquera voluntària en casals d’avis i hospitals. Al final, només la poesia la salvarà…

  “Com nos tornem” va ser espectacle revelació del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat 2014 i ha estat seleccionat a la 20ª Mostra de Teatre de Barcelona 2015. En definitiva, un homenatge a les velles declamadores i una aproximació insòlita, entre l’humor i la tendresa, a la poesia xarona d’autors com Lluís Millà o Teodoro Baró fins a la solidesa universal de Verdaguer, García Lorca, Pere Quart o Baudelaire, entre d’altres.

   

  Dissabte, una altra funció

  El proper dissabte 5 de desembre, a les 19:30 h torna a haver-hi funció de teatre a la Casa Irla amb la companyia Idària Teatre, que presentarà l’obra “Remenant els boscos de nit”, protagonitzada per Kissima Sillah i Janot Carbonell
  L’obra és el resultat d’una relació d’una parella lingüística entre un actor, director i professor de teatre amb un immigrant d’origen gambià.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies