• Categories
 • ERC Guíxols, contra les investigacions a ajuntaments sobiranistes

  04/12/2015
  Militants d'ERC Guíxols, celebrant els resultats en les darreres eleccions municipals

  L’Audiència Nacional ha obert diligències penals per investigar als ajuntaments que van donar suport a la resolució sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels últims resultats electorals al Parlament de Catalunya. Aquestes investigacions estudien la possibilitat que ajuntaments com el nostre hagin comès delictes de rebel·lió i sedició entre d’altres pel fet d’aprovar mocions de suport de caire merament polític.

  La Secció Local d’Esquerra Republicana es reafirma amb la moció de suport presentada pel Grup Municipal d’ERC, aprovada pel Ple Municipal el dia 26 de novembre de 2015 i mostra el seu suport a la regidora de Transició Nacional Georgina Linares i a la resta de regidors que van
  votar a favor de la moció.
  Atès que aquesta moció de suport aprovada pel Ple no crea efectes jurídics i s’empara dins l’exercici de llibertat d’expressió (art. 20CE), llibertat ideològica (art. 16CE) i del dret fonamental a la participació política (art. 23CE), ERC Guíxols i la seva militància estarà al costat de tots
  aquells regidors “que siguin amenaçats per un Estat que no ens representa i que vulnera contínuament els nostres drets i les nostres llibertats”, afirma el partit republicà.
  Finalment, ERC Guíxols fa una crida a la ciutadania per tal de donar suport als regidors que els representen ideològicament i que no renunciïn als anhels de llibertat del nostre país.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies