• Categories
 • Problemes amb el menjar dels coloms

  04/12/2015
  La imatge del lloc, amb les restes de menjar a terra. (Foto: TRIBUNA GANXONA)

  Veïns de la zona propera a la Plaça Alabric es queixen que hi ha abocament de menjar per alimentar els coloms en un racó del pàrquing d’aquesta via tan transitada, amb el conseqüent problema de brutícia i insalubritat que això pot causar.

  L’anterior equip de govern va atendre la petició del veïnat i va col·locar un cartell de prohibició de donar menjar als animals, tal i com està regulat al Reglament Orgànic Municipal (ROM). Aquest cartell era molt petit i la gent no en feia cas, fins que algú el va fer desaparèixer (no així el peu que l’aguantava) i ara es torna a donar a menjar als coloms.

  Tal com s’aprecia a la fotografia, les restes de menjar (sobretot arròs) són evidents. El veïnat vol que es compleixi el ROM i es prohibeixi donar de menjar als coloms, es col·loqui de nou el cartell i es sancioni com en el cas dels excrements de gos.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies